Verzenden & retourneren

RelaxPets.nl heeft een eigen distributie centrum waardoor wij in staat zijn om 6 dagen per week uw bestelling in te pakken. Zo is ons distributie centrum open van zondag tot en met vrijdag. Hieronder ziet u meer informatie.

Kosten voor verzending:

RelaxPets.nl gelooft in een snelle afhandeling van bestellingen en een gratis verzending. Alle orders boven de 40 euro worden gratis geleverd in Nederland en België. Bestellingen onder de 40 euro wordt er 6,95  euro aan verzendkosten in rekening gebracht.

Wanneer u in Nederland voor 16:00 besteld of in België voor 16:00 zal de volgende dag uw bestelling worden afgeleverd. Wij leveren alleen niet op zondag. Bestellingen die gedaan worden op zaterdag en zondag zullen geleverd worden op maandag.

Retour sturen?

Bent u niet tevreden met uw aankoop bij RelaxPets.nl en wilt u deze graag retour sturen naar ons? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt binnen 14 dagen na aankoop van uw bestelling de producten zonder opgave van reden terug sturen. Wanneer uw retour bij ons binnenkomt zullen wij deze z.s.m verwerken. Wanneer u heeft gekozen voor achteraf betalen zal uw betaalverplichting te komen vervallen wanneer uw retour goedgekeurd is. Wanneer u al heeft betaald zullen wij het aankoopbedrag terug storten.